Tuesday, September 22, 2009

Wat draag je onder je shirt?

Een vraag die we vaak tegenkomen is: "Wat draag jij onder je shirt?". Om zweetplekken te voorkomen in je dressshirt is het vaak handig om een T/Vshirt de dragen. Het probleem is alleen dat deze helaas vaak zichtbaar zijn.



Ik heb een elegante oplossing gevonden in de Vshirts van Novila, gemaakt van de kostbare, langdradige GIZA 70 katoen, die alleen in een klein stukje van de Nijl-Delta nabij Alexandrië wil groeien. Een van 's werelds beste katoensoorten – en zo zeldzaam dat hij voor massaproductie niet eens in aanmerking komt – wel echter voor minieme, gelimiteerde ondergoededities.


In slechts één hemd verbergt zich 15.000 meter garen – vliesdun gesponnen, geglansd en gemerceriseerd. Door het glanzen en merceriseren krijgt de katoen een duurzame wasechte glans en een zijdeachtig glad oppervlak. En wordt toch zo sterk dat het nauwelijks slijt en vrij- wel geen pillingknoopjes vormt. De kostbare katoen wordt vervolgens in Italië zijdeglad gesponnen – zo dun, dat een kant en klaar hemdje slechts ca. 100 gram weegt. Zorgvuldig als borduurwerk vervaardigd – soepel en zonder irriterende zijnaden.



Het dunne, vlakke ribbeldesign zit altijd perfect glad en comfortabel. Ook na jaren ziet het er als nieuw uit – fijn, helder en vormvast. En werkt erotischer dan veel 'modieus' ondergoed. 100 % katoen. Wasbaar in de machine tot 95 ºC; geschikt voor de droger. Wit. Van NOVILA in het Schwarzwald (Duitsland). Verpakt in fraai kartonnen geschenkdoosje.

Kijk oa maar eens op http://www.novila.de/

Een nieuw alternatief vormt het "NoShirt" van Passeggio.
Het ondershirt heeft een diepe V-hals, is slimfit uitgevoerd en heeft een extra lang achterpand.

Een en ander is terug te lezen en te bestellen op http://www.passeggio.com/

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...